Over mij

KVGMB

Welkom op mijn website.

Leuk dat u een kijkje neem op mijn website.

Ik ben Monique van der Linden en ben geboren op 28 april 1967. Ik ben een Hollandse nuchtere vrouw die een duizendpoot is maar ook weer graag nieuwe uitdagingen aangaat.

Mijn leven was bepaald nooit saai, maar zeer ondernemend.

In november 2010 kwam mijn eerste boekje uit onder de titel:

Het meisje dat door de dieren gevonden wordt.

In april 2011 kwam mijn tweede boek uit:

Gewoon Monique!

Het paard met een bijzondere boodschap.

Een paar jaar later in de zomer van 2015 komt dan eindelijk mijn derde boek uit:

Dementie ‘Pap, we vergeten allemaal wel eens wat!’

Er is veel gebeurd in mijn leven en daar heb ik diverse boeken over geschreven, zodat mensen inzicht kunnen krijgen waarom iets gebeurd of wat wij van een bepaalde situatie mogen en kunnen leren. In de winter van 2018 is dan mijn vierde boek verschenen onder de titel: Internetliefdes.

Door mijn kennis en ervaringen wil ik graag mensen helpen in welke vorm dan ook. U kunt dan ook bij mij terecht voor verschillende zaken. Als stresscounselor, raadsvrouw en spiritueel gesprekspartner kan ik u verder helpen met zowel u zelf als met uw dier. Ook verzorg ik diverse massage zoals voetenreflex massage, Chinese voetenmassage, baby massage en honden en paarden massage. Graag geef ik ook lezingen over verschillende onderwerpen. Denk hierbij aan Dementie, stress in uw privé leven of bij bedrijven op de werkvloer. Tevens geef ik ook lezingen over de gevaren die spelen op internet met internetliefdes of wat u van dieren kan en mag leren. Voor meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

KVGMB

Als je in je KRACHT komt te staan,
dan zou je VITALITEIT omhoog gaan.
GELOOF hebben in jezelf,
dan kan je jouw MYTISCH BEWUSTZIJN aanspreken.

Monique van der Linden
- Ervaringsdeskundige