Wist u dat?

Wist je dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Een Acces Bars sessie is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is?

Wist je dat jij alles kunt hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’.

Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven te voorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Barss behandeling van 1 uur   € 55,00 inclusief 21% BTW

Vervolg behandeling binnen 14 dagen € 45,00 inclusief 21% BTW

Reistijd & reiskosten bedragen € 0,35 per gereden kilometer vanaf Zwijndrecht.

Betaling uitsluitend contant of met mobiele pin.

Het afzeggen van afspraken is uitsluitend telefonisch mogelijk en dient 48 uur van te voren plaats te vinden. Wanneer het afzeggen niet 48 uur van te voren plaats vindt worden er kosten in rekening gebracht.

Voor meer informatie neem dan geheel vrijblijvend contact met mij op!

Mijn ervaringen met Acces Bars kan ik met u delen,
maar om het echt te beleven, zal je dit proces zelf moeten ondergaan.
Luisteren naar jouw lichaam dit kan jouw leven zoveel makkelijker maken!

Monique van der Linden
- Bars Practitioner